3 Mobil

3mobil netværk og dækningskortHi3g er firmaet bag 3 mobil, Oister og Zenji, de kom bragende ind i Danmark med et nyt 3G netværk, der skulle revolutionere den måde mobiltelefonen blev brugt på, da de gik hårdt efter kunder, der var med helt fremme på beatet, der hvor video mobiltale skulle være det nye.

Desværre var deres 3G netværk meget lokalt og dækkede kun centrum af de største byer.

Det gav hurtigt lidt problemer med oplevelsen og mange skiftede væk fra 3 mobil igen, da der ganske ikke var mulighed for at anvende videotale ret mange steder- og det naturligvis krævede modtageren af opkaldet også var med på trenden.

Efter kort tid indgik 3 en særaftale med TDC om fallback ved manglende dækning, så der altid var mulighed for almindelig mobiltale i hele Danmark.

De sidste mange år har 3 udbygget deres 3G og 3G turbo netværk i hele Danmark og er flere gange blevet kåret som det bedste datanetværk.

Du kan derfor være sikker på god oplevelse med deres mobile bredbånd, hvor du dog ikke får samme dækning med 4G som hos Telia, men derimod bedre 3G dækning i hele landet.

Fordele ved at vælge 3 Mobil

Det de fleste vælger 3 for, er muligheden for både at tale i Danmark og Norden til samme pris.
Det er helt genialt, hvis du er pendler mellem f.eks. SV og DK.

Der er dog også mange unge der vælger deres abonnementer fordi de har meget data med i priserne – lavere end konkurrenterne.

Priserne hos 3

3 har altid haft rigtigt gode priser og vil du kun have laveste pris på 3 netværket, kan være lidt fræk og vælge deres billigselskab Oister, hvor priserne er endnu lavere.

Vi kan fint anbefale 3 og Oister, da der er kommet godt styr på dækningen, dog har de i 2016 skiftet fallback til Telia/Telenor, hvilket som sådan ikke har synderlig betydning, da det kun er på mobiltale delen.

Er du storbruger af data er 3 et godt valg, de har billige mobilpakker med rigtig meget data inkluderet.