Call Me internet

Callme internet dækningskort og netværkSiden 1997 har Callme været et af markedets ultimativt billigste teleselskaber med mobiltelefoni.
Selskabet er ejet af Telia og er et billigere setup end Telia og dermed også billigere at benytte.

Du kender sikkert mest CalMe fra deres storstilede POW kampagne, hvor du får knald billige telefoni, men du bør også se nærmere på deres mobilt internet.

De bruger Telias 3G og 4G net og det er rigtig godt i de større Danske byer – knap så godt i landzonerne, dog er det netop blevet opgraderet kraftigt.
Du får det hurtige 4G net fra Telia til langt lavere priser og nøjagtig samme hastighed og dækning, så Call me er særligt godt indenfor mobilt internet, hvis du går op i prisen.

På mobilt bredbånd siden, har Call Me valgt, at gøre det temmelig simpelt. Der er kun 4 løsninger og de er prismæssigt alle helt i bund.

Lidt som noget ekstra sælger de små notebooks og billige bærebare PC´er meget billigt, hvis du køber dem sammen med et mobilt bredbånd abonnement. Så skal du alligevel have en lille bærebar, ja så er deres tilbud faktisk så billige, at du får deres mobilt bredbånd foræret med i prisen.

Vi anbefaler Callme til alle dem, der vil benytte mobilt bredbånd med høj hastighed.