Mobilt bredbånd Priser – uden binding

De fleste der leder efter et mobilt bredbånd uden abonnement, vil gerne have en løsning, hvor de kan betale for et mobilt bredbånd i en meget begrænset periode, måske flere perioder hen over et år.

Det kan være i forbindelse med afholdelse af ferie, flytning til ny bolig, hvor fastnet ikke er installeret endnu eller måske i forbindelse med arbejdet.

De fleste mobile bredbånd, der sælges uden 6 måneder bindingsperiode, sælges også UDEN et usb modem inkluderet i prisen.
Skal du kun bruge det i korte perioder, kan du ofte låne et usb modem af et familiemedlem eller en ven, der er over 800.000 mobilt bredbånd abonnementer ude i DK så mon ikke du kender en, der har et modem til at ligge ?

Hvis det ikke er tilfældet, så kan du sagtens købe et brugt, ja eller naturligvis et nyt på nettet.
(En mobiltelefon med datakabel / Hotspot kan også bruges)

Alternativt kan du købe USB modemet på samme tid som abonnementet og her er f.eks Temore en mulighed, hvor du kan købe modemet uden binding for under 500. Se priser og muligheder hos Telmore her

Billigt mobil bredbånd – Det skal du være opmærksom på

Mobilt bredbånd Forbrug:

Begynd gerne med at vurdere hvor meget, du vil komme til at bruge det mobile bredbånd

Mobilt bredbånd sælges altid med en forud defineret forbrugsgrænse. Der er altså begrænsning på hvor meget du må bruge det, alt efter hvor meget du betaler pr. måned.
Hvor meget data forbrug, der er inkluderet, ja det svinger utroligt meget alt efter hvilken udbyder du vælger.
1 GB rækker ikke langt, men fint til et par weekender om måneden.
10 GB dækker de flestes forbrug snildt en hel måned.
40 GB er til dig der også vil se video i HD kvalitet og spille, samt hente musik.

Priserne på Mobil bredbånd:

Priserne er meget svære at gennemskue på området.
Ikke mindst fordi kvalitet og pris ikke helt hænger samen her. Nogle udbydere giver dig rigtig meget forbrug med i prisen -og en høj hastighed, andre giver dig til samme pris det modsatte – se dig for og sammenlign priserne på f.eks. Mobil bredbånd guiden her
Abonnement eller uden binding:

Her er vi mennesker nogle uhyggelige vanefjolser, der glemmer at afmelde abonnementer.
Skal du kun bruge et mobilt bredbånd ganske få gange om året, så lad dig ikke friste af et “på papiret” meget billigt abonnement, hvor du betaler et fast beløb hver måned. For du glemmer 90% sikkert at afmelde det igen og så er det pludselig blevet meget dyrt.

Skal du ikke bruge det hver måned, så anbefaler vi, at du køber et mobilt bredbånd uden binding, så du i det mindste kan afmelde det, så snart du ikke skal bruge det i en længere periode.

Hastighed:

Hastighederne i byzonerne er omkring 30-40 mbit i download og omkring 15 i upload.
Du kan opleve højere hastigheder, men forvent det ikke.

Uden for de større byer, er det meget forskelligt, men typisk omkring 12- 20 mbit.