TDC Dækning og netværk

TDC netværk og dækningskortTDC har hele tiden haft et lille forspring på det Danske marked og det ser ud til, at det stadigvæk er tilfældet, hvis vi ser nærmere på telestyrelsens undersøgelse i 2016.
Her testede de på mere end 500 forskellige punkter jævnt fordelt over landet og TDC kom ud med det gennemsnitslige bedste testresultat.
Telia og Telenors netværk fik en velfortjent 2 plads og det samme fik Hi3g på 3 pladsen.

Meget interessant havde TDC og Telia/Telenor forbedret sig på flere punkter siden sidste test, men det havde Hi3g ikke.

Det går hånd i hånd med den generelle opfattelse af mobildækningen i Danmark.

Hvem anvender TDC dækning i 2020

I slutningen af 2016 blev TDC enige med sig selv om, at det er smart kun at have et stort mobilselskab og derfor sløjfede de TDC for private og overflyttede alt aktivitet til Yousee.

Det betyder derfor, at di i dag ikke kan ringe til TDC som privat og bede om et mobilabonnement – der skal du ringe til Yousee og derfor er det også her vi finder dækningskortet over tdc dækningen.

Om du vælger Yousee eller et af de andre selskaber, der benytter tdc dækning har ikke indflydelse på den dækning du får. Her skelnes ikke mellem selskabernes navne.

Følgende benytter TDCs netværk:

Coop Mobil, CoolTel, DGI, Fullrate, Happi Mobil, Leasy, Mobilic, NetTalk, Sonomio, Stofa Mobil, TDC erhverv, Telmore , Uontel, Yousee, Vimobil.